Коста Рика

Информация за визата
Паспортни изисквания


Валиден паспорт се изисква от всички националности.

Визови изисквания
1
Кой не се нуждае от виза?
Гражданите на следните държави не се нуждаят от виза, когато влизат като туристи:


Австрия, Андора, Аржентина, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Израел, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Монако, Норвегия, Панама, Парагвай, Португалия, Пуерто Рико, Румъния, САЩ, Северна Корея, Словения, Тринидад и Тобаго, Унгария, Уругвай, Финландия, Франция, Холандия, Чехия, Швейцария, Швеция, Южна Корея, Япония.


2
Необходими документи за кандидатстване за виза
Туристическа виза:
  • Формуляр за кандидатстване
  • Паспортна снимка
  • Валиден паспорт с една празна страница
  • Двупосочен билет
  • Доказателство за достатъчно средства за престой
3
  • Туристическа виза: 30 to 90 .
4
Цени на визата
  • : 20 EUR
5
Време, необходимо за издаване на визата
  • Туристическа виза: 1 to 2
6
Информация за контакт с посолството

Цялата информация на тази страница е внимателно проучена. Въпреки това, визовите изисквания често се променят и информацията се предоставя без никаква гаранция.
 
Преди да заминете, се препоръчва да проверите сайта на посолството. Свържете се директно с посолството на Коста Рика във Вашата страна за допълнителни въпроси, свързани с визовите изисквания.
 
Акредитирани езикови школи в Коста Рика


Коста Рика - езикови школи: Пуерто Виеджо  Сан Хосе  Тамариндо Бийч  Туриалба 


:

1
Оценки на предишни ученици: (1 коментари от тази езикова школа)

2
Оценки на предишни ученици: (1 коментари от тази езикова школа)

3
Оценки на предишни ученици: (2 коментари от тази езикова школа)


Още - Оценки и сравнение на цените за всички езикови школи в Коста Рика
Харесва ми
за LanguageCourse.net
  • James (26): Помощта, оказана от... още
  • Oscar (20): Избрах тях, защото те... още
  • Dimitra (21): Дотук съм имала само... още
*необходим