Доминиканска република

Информация за визата
Паспортни изисквания


Валиден паспорт се изисква от всички националности.

: Белгия, Грузия, Канада, Люксембург, САЩ, Франция, Холандия.


Визови изисквания
1
Кой не се нуждае от виза?
Гражданите на следните държави не се нуждаят от виза, когато влизат като туристи:


Аржентина, Еквадор, Израел, Исландия, Лихтенщайн, Перу, Северна Корея, Уругвай, Чили, Южна Корея, Япония.


2
Необходими документи за кандидатстване за виза
Туристическа виза:
  • Формуляр за кандидатстване
  • Паспортна снимка
  • Валиден паспорт с една празна страница
  • Доказателство за достатъчно средства за престой
  • Визова такса за плащане
  • Щампован, самоадресиран плик при кандидатстване по пощата
3
  • Туристическа виза: 60 .
4
Цени на визата
  • : 115 EUR
5
Време, необходимо за издаване на визата
  • Туристическа виза: 20
  • : 20
6
Информация за контакт с посолството

Цялата информация на тази страница е внимателно проучена. Въпреки това, визовите изисквания често се променят и информацията се предоставя без никаква гаранция.
 
Преди да заминете, се препоръчва да проверите сайта на посолството. Свържете се директно с посолството на Доминиканска република във Вашата страна за допълнителни въпроси, свързани с визовите изисквания.
 
Акредитирани езикови школи в Доминиканска република


Доминиканска република - езикови школи: Санто Доминго  Сосуа 


:

1
Оценки на предишни ученици: (7 коментари от тази езикова школа)

2
Оценки на предишни ученици: (7 коментари от тази езикова школа)


Още - Оценки и сравнение на цените за всички езикови школи в Доминиканска република
Харесва ми
за LanguageCourse.net
  • James (26): Помощта, оказана от... още
  • Oscar (20): Избрах тях, защото те... още
  • Alice (23): Организирането на... още
*необходим