Еквадор

Информация за визата
Паспортни изисквания


Валиден паспорт се изисква от всички националности.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Колумбия.


Визови изисквания
1
Кой не се нуждае от виза?
Гражданите на следните държави не се нуждаят от виза, когато влизат като туристи:


.


2
Необходими документи за кандидатстване за виза
Туристическа виза:
  • Формуляр за кандидатстване
  • Паспортна снимка
  • Валиден паспорт с една празна страница
  • Двупосочен билет
  • Доказателство за достатъчно средства за престой
  • Визова такса за плащане
3
Validity of Visa
  • Туристическа виза: 180 days.
4
Цени на визата
  • Student Visa: 50 EUR
5
Време, необходимо за издаване на визата
  • Туристическа виза: 1 days
6
Информация за контакт с посолството

Цялата информация на тази страница е внимателно проучена. Въпреки това, визовите изисквания често се променят и информацията се предоставя без никаква гаранция.
 
Преди да заминете, се препоръчва да проверите сайта на посолството. Свържете се директно с посолството на Еквадор във Вашата страна за допълнителни въпроси, свързани с визовите изисквания.
 
Акредитирани езикови школи в Еквадор


Еквадор - езикови школи: Кито 


Best rated language schools in Еквадор:

1
Оценки на предишни ученици: (1 коментари от тази езикова школа)


Още - Оценки и сравнение на цените за всички езикови школи в Еквадор
Харесва ми
за LanguageCourse.net
  • Oscar (20): Избрах тях, защото те... още
  • James (26): Помощта, оказана от... още
  • Dimitra (21): Дотук съм имала само... още
*необходим