Мексико

Информация за визата
Паспортни изисквания


Валиден паспорт се изисква от всички националности.

: Канада, САЩ.


Визови изисквания
1
Кой не се нуждае от виза?
Гражданите на следните държави не се нуждаят от виза, когато влизат като туристи:


.


2
Необходими документи за кандидатстване за виза
Туристическа виза:
  • Формуляр за кандидатстване
  • 1 Паспортна снимка
  • Валиден паспорт с една празна страница
  • Двупосочен билет
  • Доказателство за достатъчно средства за престой
  • Визова такса за плащане
3
  • Туристическа виза: 30 € 180 .
4
Цени на визата
  • : 60 EUR
5
Време, необходимо за издаване на визата
  • Туристическа виза: 2
6
Информация за контакт с посолството

Цялата информация на тази страница е внимателно проучена. Въпреки това, визовите изисквания често се променят и информацията се предоставя без никаква гаранция.
 
Преди да заминете, се препоръчва да проверите сайта на посолството. Свържете се директно с посолството на Мексико във Вашата страна за допълнителни въпроси, свързани с визовите изисквания.
 
Акредитирани езикови школи в Мексико


Мексико - езикови школи: Гуадалахара  Гуанахуато  Керетаро  Плая дел Кармен  Пуерто Ваярта  Пуерто Ескондидо 


:

1
Оценки на предишни ученици: (2 коментари от тази езикова школа)

2
Оценки на предишни ученици: (11 коментари от тази езикова школа)

3
Оценки на предишни ученици: (32 коментари от тази езикова школа)

4
Оценки на предишни ученици: (1 коментари от тази езикова школа)


Още - Оценки и сравнение на цените за всички езикови школи в Мексико
Харесва ми
за LanguageCourse.net
  • Alice (23): Организирането на... още
  • James (26): Помощта, оказана от... още
  • Dimitra (21): Дотук съм имала само... още
*необходим