Русия

Информация за визата
Паспортни изисквания


Валиден паспорт се изисква от всички националности.

Визови изисквания
1
Кой не се нуждае от виза?
Гражданите на следните държави не се нуждаят от виза, когато влизат като туристи:


CIS.


2
Необходими документи за кандидатстване за виза
Туристическа виза:
  • Формуляр за кандидатстване
  • 1 Паспортна снимка
  • Валиден паспорт с една празна страница
  • Proof of purpose of visit
  • Визова такса за плащане
  • Застраховка
3
Validity of Visa
  • Туристическа виза: 30 days.
4
Цени на визата
  • Student Visa: 36 EUR
5
Време, необходимо за издаване на визата
  • Туристическа виза: 1 to 12 days
6
Информация за контакт с посолството

Цялата информация на тази страница е внимателно проучена. Въпреки това, визовите изисквания често се променят и информацията се предоставя без никаква гаранция.
 
Преди да заминете, се препоръчва да проверите сайта на посолството. Свържете се директно с посолството на Русия във Вашата страна за допълнителни въпроси, свързани с визовите изисквания.
 
Акредитирани езикови школи в Русия


Русия - езикови школи: Москва  Санкт Петербург 


Best rated language schools in Русия:

1
Оценки на предишни ученици: (20 коментари от тази езикова школа)

2
Оценки на предишни ученици: (16 коментари от тази езикова школа)

3
Оценки на предишни ученици: (9 коментари от тази езикова школа)

4
Оценки на предишни ученици: (43 коментари от тази езикова школа)


Още - Оценки и сравнение на цените за всички езикови школи в Русия
Харесва ми
за LanguageCourse.net
  • Alice (23): Организирането на... още
  • Dimitra (21): Дотук съм имала само... още
  • James (26): Помощта, оказана от... още
*необходим