Costa Rica

Informació de Visats
Requisits del pasaport


Tots els súbdits necessites un passaport vàlid

Requisits del visat
1
Qui no necessita un visat?
El súbdits dels següents països no necessiten un visat quan entrin com a turistes:


Alemanya, Andorra, Argentina, Àustria, Bèlgica, Corea del Nord, Corea del Sud, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estats Units, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Israel, Itàlia, Japó, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Països Baixos, Panamà, Paraguai, Portugal, Puerto Rico, República Txeca, Romania, Suècia, Suïssa, Trinitat i Tobago, Uruguai, Xipre.


2
Documents necessaris per a sol·licitar un visat
Visat de Turista:
  • Formulari de sol·licitud
  • Foto de mida passaport
  • Passaport vàlid amb 1 pàgina sencera en blanc
  • Bitllet de tornada
  • Certificat de solvència per tota l'estada
3
  • Visat de Turista: 30 to 90 dies.
4
Cost del Visat
  • : 20 EUR
5
Temps necessari per a expedir un visat
  • Visat de Turista: 1 to 2 dies
6
Informació de contacte de l'ambaixada

Tota la informació que hi ha a aquesta pàgina ha estat contrastada acuradament. No obstant això, els requisits del visats canvien amb freqüència i tota la informació la proporcionem sense oferir cap garantia.
 
Abans de sortir li recomanen que consulti la web de l'ambaixada. Si té més preguntes relacionades amb els requisits per obtenir el visat, posi's en contacte amb l'ambaixada Costa Rica en el seu país.
 
Escoles d'idiomes acreditades a Costa Rica


Costa Rica - escoles d'idiomes: Puerto Viejo  San Jose  Tamarindo Beach  Turrialba 


:

1
Valoracions d'antics alumnes: (1 opinions d'aquesta escola d'idiomes)

2
Valoracions d'antics alumnes: (1 opinions d'aquesta escola d'idiomes)

3
Valoracions d'antics alumnes: (2 opinions d'aquesta escola d'idiomes)


Més - Comparació de valoracions i preus de totes les escoles d'idiomes a Costa Rica
Em va Agradar
sobre LanguageCourse.net
  • Alejandro (21): Vaig trobar la pàgina per accident i encara que... més
*necessari