Equador

Informació de Visats
Requisits del pasaport


Tots els súbdits necessites un passaport vàlid

Les úniques excepcions són els súbdits dels següents països, que poden presentar un document identificatiu alternatiu en comptes del passaport: Colòmbia.


Requisits del visat
1
Qui no necessita un visat?
El súbdits dels següents països no necessiten un visat quan entrin com a turistes:


.


2
Documents necessaris per a sol·licitar un visat
Visat de Turista:
  • Formulari de sol·licitud
  • Foto de mida passaport
  • Passaport vàlid amb 1 pàgina sencera en blanc
  • Bitllet de tornada
  • Certificat de solvència per tota l'estada
  • Pagament d'una taxa pel visat
3
  • Visat de Turista: 180 dies.
4
Cost del Visat
  • : 50 EUR
5
Temps necessari per a expedir un visat
  • Visat de Turista: 1 dies
6
Informació de contacte de l'ambaixada

Tota la informació que hi ha a aquesta pàgina ha estat contrastada acuradament. No obstant això, els requisits del visats canvien amb freqüència i tota la informació la proporcionem sense oferir cap garantia.
 
Abans de sortir li recomanen que consulti la web de l'ambaixada. Si té més preguntes relacionades amb els requisits per obtenir el visat, posi's en contacte amb l'ambaixada Equador en el seu país.
 
Escoles d'idiomes acreditades a Equador


Equador - escoles d'idiomes: Quito 


:

1
Valoracions d'antics alumnes: (1 opinions d'aquesta escola d'idiomes)


Més - Comparació de valoracions i preus de totes les escoles d'idiomes a Equador
Em va Agradar
sobre LanguageCourse.net
  • Alejandro (21): Vaig trobar la pàgina per accident i encara que... més
*necessari