Egipte

Informació de Visats
Requisits del pasaport


Tots els súbdits necessites un passaport vàlid

Requisits del visat
1
Qui no necessita un visat?
El súbdits dels següents països no necessiten un visat quan entrin com a turistes:


Aràbia Saudita, Bahrain, Djibuti, Emirats Àrabs Units, Guinea, Iemen, Jordània, Kuwait, Líbia, Oman.


2
Documents necessaris per a sol·licitar un visat
Visat de Turista:
  • Formulari de sol·licitud
  • 1 Foto de mida passaport
  • Passaport vàlid amb 1 pàgina sencera en blanc
  • Pagament d'una taxa pel visat
  • Sobre amb l'adreça del sol·licitant i el corresponent segell per a sol·licituds per correu.
3
  • Visat de Turista: 90 dies.
4
Cost del Visat
  • : 15-91 EUR
5
Temps necessari per a expedir un visat
  • Visat de Turista: 1 dies
6
Informació de contacte de l'ambaixada

Tota la informació que hi ha a aquesta pàgina ha estat contrastada acuradament. No obstant això, els requisits del visats canvien amb freqüència i tota la informació la proporcionem sense oferir cap garantia.
 
Abans de sortir li recomanen que consulti la web de l'ambaixada. Si té més preguntes relacionades amb els requisits per obtenir el visat, posi's en contacte amb l'ambaixada Egipte en el seu país.
 
Escoles d'idiomes acreditades a Egipte


Egipte - escoles d'idiomes: Alexandria  El Caire 


:

1
Valoracions d'antics alumnes: (30 opinions d'aquesta escola d'idiomes)

2
Valoracions d'antics alumnes: (17 opinions d'aquesta escola d'idiomes)


Més - Comparació de valoracions i preus de totes les escoles d'idiomes a Egipte
Em va Agradar
sobre LanguageCourse.net
  • Alejandro (21): Vaig trobar la pàgina per accident i encara que... més
*necessari