USA

Informació de Visats
Requisits del pasaport


Tots els súbdits necessites un passaport vàlid

Requisits del visat
1
Qui no necessita un visat?
You do not require a visa if you comply with ALL the following 3 points: You will then not require a visa, but you still need to fill in before departure the "Electronic System for Travel Authorization (ESTA)", what you can do conveniently online at https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=en


In all other cases you will require a visa. As a language student with over 16 hours/week you will have to apply for a student visa. The school will send you after enrollment the SEVIS I-20 form, which you will need for the visa application. ESTA is not required if you enter with a visa.


Countries of Visa Waiver Program:


Alemanya, Andorra, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brunei, Corea del Sud, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Hongria, IRLANDA, Islàndia, Itàlia, Japó, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Mònaco, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Portugal, República Txeca, San Marino, Singapur, Suècia, Suïssa

2
Documents necessaris per a sol·licitar un visat
Visat d'Estudiant (I20):
  • Formulari de sol·licitud DS-156
  • 1 foto mida passaport
  • Passaport vàlid amb 1 pàgina sencera en blanc. Vàlid per a un mínim de sis mesos posteriors a l'entrada als Estats Units.
  • Certificat de solvència durant l'estada tal i com s'indica al I-20 o DS-2019.
  • SEVIS I-20 o SEVIS DS-2019, emès per una universitat o escola dels EUA.
  • Formulari per a la informació de contacte i la vida laboral DS-0158M.
  • Els barons entre 16 i 45 anys han d'omplir el formulari DS-0157.
  • Un comprovant de la taxa de processament del visat, informació disponible al consolat o al web del consolat en concret.
  • Comprovant de la taxa del SEVIS. Pot pagar el SEVIS en línia gratuïtament a la web oficial https://www.fmjfee.com/i901fee/
Carta d'admissió, comprovant de la puntuació de l'examen TOEFL del sol·licitant, títols o transcripcions d'estudis previs – poden no ser necessaris però l'oficial consular pot demanar aquesta informació.


Visat de Turista:

  • Formulari de sol·licitud
  • 1 Foto de mida passaport
  • Passaport vàlid amb 1 pàgina sencera en blanc
  • Bitllet de tornada
  • Certificat de solvència per tota l'estada
  • Proof of purpose of visit
  • Sobre amb l'adreça del sol·licitant i el corresponent segell per a sol·licituds per correu.
3
Validity of Visa
  • Visat de Turista: 180 dies.
  • Student Visa: 180 dies.
4
Cost del Visat
  • Student Visa: 124 EUR
5
Temps necessari per a expedir un visat
  • Visat de Turista: 5-60 dies
  • Student Visa: 5-60 dies
6
Informació de contacte de l'ambaixada

Tota la informació que hi ha a aquesta pàgina ha estat contrastada acuradament. No obstant això, els requisits del visats canvien amb freqüència i tota la informació la proporcionem sense oferir cap garantia.
 
Abans de sortir li recomanen que consulti la web de l'ambaixada. Si té més preguntes relacionades amb els requisits per obtenir el visat, posi's en contacte amb l'ambaixada USA en el seu país.
 
Escoles d'idiomes acreditades a USA


USA - escoles d'idiomes: Beverly Hills  Boston  Chicago  Denver  Fort Lauderdale  Honolulu  Las Vegas  Los Angeles  Miami  Nova Orleans  Nova York  Orlando  Portland  San Diego  San Francisco  Santa Monica  Seattle  Washington DC 


Best rated language schools in USA:

1
Valoracions d'antics alumnes: (1 opinions d'aquesta escola d'idiomes)

2
Valoracions d'antics alumnes: (7 opinions d'aquesta escola d'idiomes)

3
Valoracions d'antics alumnes: (10 opinions d'aquesta escola d'idiomes)

4
Valoracions d'antics alumnes: (2 opinions d'aquesta escola d'idiomes)

5
Valoracions d'antics alumnes: (9 opinions d'aquesta escola d'idiomes)


Més - Comparació de valoracions i preus de totes les escoles d'idiomes a USA
Em va Agradar
sobre LanguageCourse.net
  • Alejandro (21): Vaig trobar la pàgina per accident i encara que... més
*necessari