Ota yhteyttä

Viisumitiedot
Lisätietoja:
Löydät tarkempaa tietoa viisumivaatimuksista && CLICK_HERE_START && klikkaamalla tästä && CLICK_HERE_END &&. Useimmat asiakkaamme eivät tarvitse viisumia kielikoulukohteeseensa. Siinä tapauksessa, että sinun tulee hakea viisumia osallistuaksesi kielikurssille, koulu antaa mielellään kaikki asiakirjat, joita mahdollisesti tarvitset viisumihakemuksen tekemiseen varauksen jälkeen. Muut viisumiin liittyviät kysymykset kannattaa osoittaa suoraan kohdemaan suurlähetystölle tai konsulaatille, jolloin saat selkeät ohjeet miten hakea viisumia ilman ylimääräisiä kustannuksia. Useimmissa maissa on kuitenkin olemassa erikoistuneita yrityksiä, jotka tarjoavat maksettuja palveluita koko viisumiprosessin hoitamiseksi; esim. globalvisas.com. Ymmärräthän että emme tarjoa suoraa apua viisumin kanssa, ja että sinun täytyy ottaa yhteyttä suurlähetystöön / konsulaattiin jos sinulla on heidän työhönsä liittyviä kysymyksiä.

Työskentely kieltenopettajana:
Jos olet kiinnostunut opettajien koulutuksesta joka valmistaa työskentelemään kieltenopettajana, autamme mielellämme sinua löytämään sopivan kurssin. Jos etsit opettajan työtä, huomaa, että käytämme varauspalvelua kielikursseja varten emmekä tarjoa opetustyöpaikkoja.

Tarjoa majoitusta:
Tarjoamme vain yhteistyökoulujemme osoittamia majoitusvaihtoehtoja. Siksi emme valitettavasti voi käsitellä pyyntöjä muilta majoituksen tarjoajilta.

Voit myös lukea FAQ. Autamme mielellämme suunnittelemaan kielikurssisi. Jos et ole kiinnostunut kielikursseista, mutta sinulla on kysymyksiä viisumivaatimuksista, työskentelystä kieltenopettajana tai haluat tarjota majoitusta klikkaa tästä.Nimi
E-mail
Ottakaa minuun yhteyttä
Sähköpostilla Puhelimitse
Puhelinnumero
Aikaväli
Kommentti

Valinnaisia lisätietoja kurssimieltymyksistä jotta voimme palvella sinua paremmin:

Kurssin arvioitu kesto
  viikkoa
Haluttu maa
  
Haluttu kaupunki
Halutut koulut
Majoitus

(Esim. kotimajoitus, soluasunto tai ilman majoitusta)
 

Customer Support Hours (international support office)
Maanantai-Torstai: 9.30-13.30h / 14.45-18.45h
Perjantai: 9.00-13.00h / 13.30-16.30h CET (Central European Time)

Minä pidin
tietoa LanguageCourse.net
  • Alice (18): kaikki hienosti organisoitua.... lisää
  • Jose Manuel (40): KIITOS KAIKESTA. KAIKKI OLI TÄYDELLISTÄ.... lisää
  • María (28): Vietin useita viikkoja puhuen Ruben de Haron... lisää
*vaaditaan