Kapcsolat

Vízuminformáció
További információk:
Részletes információkat találhatsz a vízumkötelezettségről ha ide kattintasz . A legtöbb ügyfelünknek nincs szüksége vízumra ahhoz, hogy a nyelviskola helyszínére utazzon. Abban az esetben, ha a nyelvtanfolyamon történő részvételhez vízumot kell igényelned, a foglalás után az iskola boldogan biztosít bármely, a vízumeljáráshoz szükséges dokumentumot. További vízummal kapcsolatos kérdéseddel közvetlenül a célország nagykövetségével kell felvenned a kapcsolatot. Általában a követség vagy a konzulátus ad egyértelmű felvilágosítást arról, hogy te egyénileg hogyan igényelhetsz többletköltségek nélkül vízumot. A legtöbb országban azonban vannak erre szakosodott cégek, akik bizonyos díj ellenében segítséget nyújtanak a vízumkérelmezési eljárás során, pl. a globalvisas.com. Kérjük, vedd figyelembe, hogy mi nem vállalunk közvetlen vízum ügyintézést, és ha bármilyen kérdésed van, neked kell közvetlenül kapcsolatba lépned a követséggel/konzulátussal.

Nyelvtanári munka:
Ha tanárképző tanfolyam iránt érdeklődsz, amely a nyelvtanári munkára készít fel, boldogan segítünk megtalálni a megfelelő tanfolyamot. Ha nyelvtanári állást keresel, kérünk ne feledd, hogy mi nyelvtanfolyam foglalási szolgáltatást működtetünk, és nem kínálunk tanári állásokat.

Szállás ajánlat:
Csak a partneriskoláink ajánlatában szereplő szállást kínáljuk. Emiatt sajnos nem tudjuk harmadik fél szálláshely szolgáltató kéréseit intézni.

Szintén elolvashatod a FAQ-t. Örömmel leszünk segítségedre a tervezett nyelvtanfolyamoddal kapcsolatban. Ha nem nyelvtanfolyamon szeretnél részt venni, hanem nyelvtanárként a vízumkötelezettséggel kapcsolatban vannak kérdéseid, vagy szállást kínálsz, kérjük kattints ide.Név
E-mail
Kapcsolatfelvétel
E-mailben Telefonon
Telefonszám
Elérhető vagyok
Üzenet

Nem kötelezően megadandó információk a választott tanfolyamról, hogy jobban tudjunk segíteni neked.

A tanfolyam hozzávetőleges időtartama
  hét
Választott ország
  
Választott város
Választott nyelviskolák
Szállás

(pl.: fogadó családoknál, közös használatú lakás vagy szállás nélkül)
 

Customer Support Hours (international support office)
Hétfő-Csütörtök: 9.30-13.30h / 14.45-18.45h
Péntek: 9.00-13.00h / 13.30-16.30h CET (Central European Time)

Tetszett
A(z) LanguageCourse.net nyelviskoláról
  • Alexandra (40): A szolgáltatás nagyon jó volt.... több
  • Joachim (53): Nagyszerű munkát végeztek. Nem tudom, hogy min... több
*kötelező