Bolívie

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

: Argentina, Paraguay, Peru, Uruguay.


Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Andorra, Argentina, Austrálie, Belgie, Brazílie, Bulharsko, Černá Hora, Chile, Dánsko, Ekvádor, Filipíny, Finsko, Francie, Gibraltar, IRSKO, Island, Itálie, Japonsko, Kanada, Kolumbie, Kostarika, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Mexiko, Monako, Německo, Nizozemské Antily, Nizozemsko, Norsko, Nový Zéland, Panama, Paraguay, Peru, Rakousko, Řecko, Rumunsko, Španělsko, Spojené království, Spojené státy, Srbsko, Švédsko, Turecko, Uruguay, Vatikán, Venezuela.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt
  • Platba za vízový poplatek
  • Pojištění
3
  • Turistické vízum: 30 dnů.
  • : 60 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 114 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 to 2 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Bolívie ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Bolívie


Bolívie - jazykové školy: Sucre 


:

1
Hodnocení předchozích studentů: (1 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Bolívie
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Yaju (32): Báječná webová stránka pro rezervaci... více
  • Jose Miguel (37): DĚKUJI ZA ASISTENCI A SERVIS. JSEM NAPROSTO... více
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
*nutné