Dánsko

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

: Finsko, Island, Norsko, Švédsko.


Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Andorra, Argentina, Austrálie, Belgie, Bolívie, Brazílie, Brunej, Bulharsko, Černá Hora, Chile, Chorvatsko, Dánsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Guatemala, Honduras, Hongkong, IRSKO, Island, Itálie, Izrael, Japonsko, Jižní Korea, Kanada, Kostarika, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Macau, Maďarsko, Malajsie, Malta, Monako, Německo, Nikaragua, Nizozemsko, Norsko, Nový Zéland, Panama, Paraguay, Rakousko, Řecko, Rumunsko, Salvador, San Marino, Severní Korea, Singapur, Španělsko, Spojené království, Spojené státy, Švédsko, Švýcarsko, Uruguay, Vatikán, Venezuela.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt
  • Platba za vízový poplatek
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
  • Pojištění
4
Náklady na vízum
  • : 60 EUR
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Dánsko ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Dánsko

Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Dánsko
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
  • Yaju (32): Báječná webová stránka pro rezervaci... více
  • Jose Miguel (37): DĚKUJI ZA ASISTENCI A SERVIS. JSEM NAPROSTO... více
*nutné