Dominikánská republika

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

: Belgie, Francie, Gruzie, Kanada, Lucembursko, Nizozemsko, Spojené státy.


Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Argentina, Chile, Ekvádor, Island, Izrael, Japonsko, Jižní Korea, Lichtenštejnsko, Peru, Severní Korea, Uruguay.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt
  • Platba za vízový poplatek
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
3
  • Turistické vízum: 60 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 115 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 20 dnů
  • : 20 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Dominikánská republika ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Dominikánská republika


Dominikánská republika - jazykové školy: Santo Domingo  Sosua 


:

1
Hodnocení předchozích studentů: (6 recenzí této jazykové školy)

2
Hodnocení předchozích studentů: (7 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Dominikánská republika
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
  • Oscar (20): Vybral jsem si je, protože mají opravdu dobré... více
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
*nutné