Ekvádor

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Kolumbie.


Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt
  • Platba za vízový poplatek
3
Validity of Visa
  • Turistické vízum: 180 dnů.
4
Náklady na vízum
  • Student Visa: 50 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Ekvádor ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Ekvádor


Ekvádor - jazykové školy: Quito 


Best rated language schools in Ekvádor:

1
Hodnocení předchozích studentů: (1 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Ekvádor
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
  • Yaju (32): Báječná webová stránka pro rezervaci... více
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
*nutné