Maďarsko

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

: Andorra, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Dánsko, Finsko, Francie, Gibraltar, IRSKO, Itálie, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Německo, Nizozemsko, Rakousko, Řecko, Rumunsko, Španělsko, Spojené království, Švédsko, Švýcarsko.


Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


Andorra, Argentina, Austrálie, Belgie, Bolívie, Brazílie, Brunej, Bulharsko, Chile, Dánsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Guatemala, Honduras, IRSKO, Island, Itálie, Izrael, Japonsko, Jižní Korea, Kanada, Kostarika, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Maďarsko, Malajsie, Malta, Mexiko, Monako, Německo, Nizozemsko, Nový Zéland, Paraguay, Rakousko, Řecko, Rumunsko, Severní Korea, Španělsko, Spojené království, Spojené státy, Švédsko, Švýcarsko, Uruguay, Vatikán, Venezuela.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Platba za vízový poplatek
3
  • Turistické vízum: 90 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 60 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 2 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Maďarsko ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Maďarsko

Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Maďarsko
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
  • Yaju (32): Báječná webová stránka pro rezervaci... více
*nutné