Rusko

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


CIS.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Proof of purpose of visit
  • Platba za vízový poplatek
  • Pojištění
3
Validity of Visa
  • Turistické vízum: 30 dnů.
4
Náklady na vízum
  • Student Visa: 36 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 to 12 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Rusko ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Rusko


Rusko - jazykové školy: Moskva  Petrohrad 


Best rated language schools in Rusko:

1
Hodnocení předchozích studentů: (20 recenzí této jazykové školy)

2
Hodnocení předchozích studentů: (16 recenzí této jazykové školy)

3
Hodnocení předchozích studentů: (9 recenzí této jazykové školy)

4
Hodnocení předchozích studentů: (43 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Rusko
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Oscar (20): Vybral jsem si je, protože mají opravdu dobré... více
  • Yaju (32): Báječná webová stránka pro rezervaci... více
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
*nutné