Rusko

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


CIS.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Platba za vízový poplatek
  • Pojištění
3
  • Turistické vízum: 30 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 36 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 1 to 12 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země Rusko ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v Rusko


Rusko - jazykové školy: Moskva  Petrohrad 


:

1
Hodnocení předchozích studentů: (21 recenzí této jazykové školy)

2
Hodnocení předchozích studentů: (16 recenzí této jazykové školy)

3
Hodnocení předchozích studentů: (43 recenzí této jazykové školy)

4
Hodnocení předchozích studentů: (11 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi Rusko
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Oscar (20): Vybral jsem si je, protože mají opravdu dobré... více
  • Jose Miguel (37): DĚKUJI ZA ASISTENCI A SERVIS. JSEM NAPROSTO... více
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
*nutné