Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?
Státní příslušníci následujících zemí nepotřebují vízum, pokud vstupují jako turisté:


.


2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Turistické vízum:
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v

Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
  • Jose Miguel (37): DĚKUJI ZA ASISTENCI A SERVIS. JSEM NAPROSTO... více
*nutné