USA

Vízové informace
Požadavky na cestovní doklady


Všichni státní příslušníci musejí mít platný cestovní pas.

Vízové požadavky
1
Kdo nepotřebuje vízum?





Andorra, Austrálie, Belgie, Brunej, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, IRSKO, Island, Itálie, Japonsko, Jižní Korea, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Nový Zéland, Portugalsko, Rakousko, San Marino, Singapur, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko

2
Požadované doklady pro žádost o vízum
Studentské vízum (I20):
  • Přihláška DS-156
  • 1 fotografii pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou, platný alespoň šest měsíců po vstupu do Spojených států.
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt jak je uvedeno v I-20 nebo DS-2019.
  • SEVIS I-20 nebo SEVIS DS-2019, vydán vysokou školou, školou nebo univerzitou v USA.
  • Formulář kontaktních informací a dosavadní praxe DS-0158M
  • Muži mezi 16 a 45 lety musí vyplnit formulář DS-0157.
  • Potvrzení o poplatku za zpracování víza, informace z konzulátu nebo z konkrétní webové stránky konzulátu.
  • Potvrzení o zaplacení poplatku SEVIS. Poplatek za SEVIS můžete zaplatit online na oficiální webové stránce https://www.fmjfee.com/i901fee/
Dopis o přijetí, důkaz o výsledku žadatele v testu TOEFL, diplomy nebo přepisy předchozích studií-nemusí být požadováno, ale úředník konzulátu může tyto informace požadovat.


Turistické vízum:

  • Přihláška
  • 1 Fotka pasového formátu
  • Platný pas s 1 prázdnou stranou
  • Zpáteční letenka
  • Důkaz o dostatečných finančních prostředcích pro pobyt
  • Orazítkovaná obálka s vlastní adresou, v případě podání přihlášky poštou
3
  • Turistické vízum: 180 dnů.
  • : 180 dnů.
4
Náklady na vízum
  • : 124 EUR
5
Čas potřebný k vydání víza
  • Turistické vízum: 5-60 dnů
  • : 5-60 dnů
6
Kontaktní údaje na velvyslanectví

Veškeré informace na této stránce byly pečlivě prošetřeny. Nicméně, vízové požadavky se často mění a informace jsou poskytovány bez jakékoliv záruky.
 
Je doporučeno podívat se před odjezdem na webové stránky velvyslanectví. Pro bližší otázky ohledně vízových požadavků se obraťte přímo na velvyslanectví země USA ve Vaší zemi.
 
Akreditované jazykové školy v USA


USA - jazykové školy: Beverly Hills  Boston  Chicago  Denver  Fort Lauderdale  Honolulu  Las Vegas  Los Angeles  Miami  New Orleans  New York  Orlando  Portland  San Diego  San Francisco  Santa Monica  Seattle  Washington DC 


:

1
Hodnocení předchozích studentů: (1 recenzí této jazykové školy)

2
Hodnocení předchozích studentů: (8 recenzí této jazykové školy)

3
Hodnocení předchozích studentů: (11 recenzí této jazykové školy)

4
Hodnocení předchozích studentů: (5 recenzí této jazykové školy)

5
Hodnocení předchozích studentů: (5 recenzí této jazykové školy)


Více - Hodnocení a porovnání cen všech jazykových škol v zemi USA
Líbilo se mi
na LanguageCourse.net
  • Oscar (20): Vybral jsem si je, protože mají opravdu dobré... více
  • Alice (23): Organizace cesty byla velmi rychlá bez... více
  • José Manuel (24): Pokud budu chtít zopakovat studium v zahraničí,... více
*nutné