Anmeldelser af Accent Francais, Montpellier, Frankrig

Totalt Antal af Anmeldelser: 107
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Samlet vurdering
Accent Francais, Montpellier, Frankrig
4.1/5.0 
(107 anmeldelser)
By 4.6/5.0 
Organisering 4.2/5.0 
Faciliteter 3.5/5.0 
Sociale aktiviteter 3.8/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget 4.2/5.0 
Valuta for pengene 3.8/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie 4.1/5.0 
Delt lejlighed (lejlighed) 4.0/5.0 
Andet 3.7/5.0 
Individuelle Anmeldelser
29. sep. 2014
1. (53 år)  -  Poland
1. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
5. sep. 2014
2. (38 år)  - 
2. Intensive - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
Andet
1. sep. 2014
3. (22 år)  -  Spain
3. Intensive - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
Andet
28. aug. 2014
4. (34 år)  - 
4. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
Andet

 

Respons fra skole
Hello Veronica,Thank you very much for your nice comments and ratings! We wish you all the best for the future, and hope to have the chance to see you again soon at the school!
4. aug. 2014
5. (29 år)  -  Canada
5. Intensive - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Dear Jacqueline,First of all I'd like to thank you for taking the time to rate us and comment on the school.We're glad you liked your teacher and we are very sorry to hear that you are not completely satisfied with your time at the school.Your comments are really important to us and we will definitely work with all our team on the points you highlighted to better us as much as possible.
23. jul. 2014
6. Cristina (25 år)  - 
6. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
22. jul. 2014
7. (21 år)  -  Australia
7. Intensive - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Hello Kelly,Thank you sooo much for your very nice comments! It was a pleasure to welcome you at the school, and we do everything in our power for the students to feel home away from home at school and in their accommodations :-)We hope to see you again soon in sunny Montpellier!Take care
23. jun. 2014
8. (19 år)  - 
8. French + Culture Programme - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Thank you very much Irina for your nice comment. Students are here to learn, and mistakes are part of it, we're here to help as much as we can :-)We hope to see you again soon in Montpellier!
19. nov. 2013
9. (27 år)  -  United Kingdom
9. Intensive course - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Værelse i en Delt Lejlighed
Andet
9. nov. 2013
10. (64 år)  - 
10. Combined 1 (20+4) - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
13. okt. 2013
11. (19 år)  -  Malaysia
11. Standard - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
9. sep. 2013
12. (18 år)  - 
12. Standard - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
9. sep. 2013
13. (16 år)  - 
13. Intensive course - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
2. sep. 2013
14. (26 år)  - 
14. Intensive course - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
10. jun. 2013
15. (25 år)  - 
15. Combined 1 (20+4) - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
3. jun. 2013
16. (35 år)  -  Germany
16. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Bonjour Andre, merci beaucoup pour ta recommandation !! Wir freuen uns sehr zu wissen, dass Du Deinen Sprachaufenthalt geniessen hast !! Liebe Grüsse aus dem sonnigen Montpellier :-)
1. apr. 2013
17. (31 år)  -  Japan
17. Standard - 8 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Hi Mariko ! We are deeply sorry that your stay here did not fully satisfy your expectations. If you have any suggestion we would be grateful if you could forward them to us. Thank you in advance
30. mar. 2013
18. (37 år)  -  Australia
18. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Hi Ishida !! thanks for this comment !!! That's great you enjoyed your stay among us! Hope to see you again in Montpellier !
2. jan. 2013
19. (41 år)  - 
19. Intensive course - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
10. Dec. 2012
20. (25 år)  - 
20. Intensive course - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Thank you Roslyn,we are glad you enjoyed your stay with us !!!
26. nov. 2012
21. (26 år)  -  Denmark
21. Standard - 16 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Den internationale profil, sociale aktiviteter og gode lærere.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Bliv så social som muligt fra begyndelsen, vær åben og fleksibel.

 

Respons fra skole
Merciiiiiiii Nikolai, meilleur étudiant 2012 d'Accent Français !!! Tu vas nous manquer :-(
26. nov. 2012
22. Mikael  -  Sweden
22. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Thank you Mikael, your feedback is highly appreciated !
9. nov. 2012
23. (21 år)  - 
23. Standard - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
3. okt. 2012
24. (31 år)  -  Australia
24. Intensive course - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Merci Mark !!! We do our best to satisfy our students and your comments are encouraging us to continue that way :-)
2. sep. 2012
25. (29 år)  - 
25. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
27. aug. 2012
26. (37 år)  - 
26. Intensive course - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
Andet
26. aug. 2012
27. (24 år)  -  Netherlands
27. Holiday Course - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
Andet

 

Respons fra skole
Merci Jolijn, how could the teachers not be nice with lovely students like you ???
31. jul. 2012
28. (37 år)  - 
28. Holiday Course - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
30. jul. 2012
29. Matthias (25 år)  -  Germany
29. Intensive course - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Vielen Dank Matthias !!!
23. jul. 2012
30. (37 år)  - 
30. Combined 1 (20+8) - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
Andet
13. jun. 2012
31. (54 år)  -  Ireland
31. Intensive course - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
Anytime Timothy, we will be glad to greet you again at Accent Français !!! A bientôt :-)
9. apr. 2012
32. (20 år)  -  Japan
32. Standard - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet

 

Respons fra skole
What a good advice, please please, don't succomb to the temptation of speaking English !!! Thanks Tateishi :-)
2. nov. 2011
33. (56 år)  - 
33. 50+ Program - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
5. sep. 2011
34. (28 år)  -  Spain
34. Intensive (Standard + DELF preparation) - 8 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet

 

Respons fra skole
Muchas gracias Manuel !!!!
31. aug. 2011
35. Albert (48 år)  -  Spain
35. Intensive course - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet

 

Respons fra skole
Holà Albert, gracias para tus comentarios !!
25. aug. 2011
36. (38 år)  - 
36. Intensive course - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet
16. aug. 2011
37. Mari Carmen (27 år)  -  Spain
37. Standard - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)

 

Respons fra skole
Merci Carmen !!
1. aug. 2011
38. (46 år)  -  United States
38. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Lærere, aktiviteter, værtsfamilie!!!
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Deltag i alle aktiviteter, de er meget velorganiserede! Masser af sjov!
Yderligere kommentarer
Klasseværelserne kunne være bedre. Nogle af dem har ingen vinduer.

 

Respons fra skole
Merci Irena, we have refurbished the half last Winter and the other half is getting renewed in January/February. Your feedback is really important to us, thanks again !
1. aug. 2011
39. (24 år)  -  Spain
39. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet

 

Respons fra skole
Gracias Maria, muchas gracias !
27. jul. 2011
40. (17 år)  -  Spain
40. Intensive course - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie

 

Respons fra skole
Muchissimas gracias Ana, nos agrademos mucho saber que disfruta mucho con nosotros !!
16. maj. 2011
41. (55 år)  -  Sweden
41. Medical French (20 standard + 6 medical) - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie

 

Respons fra skole
We'll tell them Inga, merci beaucoup !
14. mar. 2011
42. (44 år)  - 
42. Intensive course - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
7. feb. 2011
43. (36 år)  -  Germany
43. Intensive course - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet

 

Respons fra skole
Vielen Dank Karina ! Wir sind darauf stolz !!
31. okt. 2010
44. (38 år)  -  United States
44. Intensive (Standard + Conversation) - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie

 

Respons fra skole
Hey Jeffrey, there are always things to improve and if you come again, you will see how better Accent Français is :-) It's not over, we will continue to get better, thanks to your comments !! Merci !!!
27. sep. 2010
45. Alessandra (33 år)  - 
45. Intensive (Standard + Conversation) - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
11. sep. 2010
46. (24 år)  -  Netherlands
46. Standard - 4 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Skolen ligger i hjertet af Montpellier, det er altid ideelt. Bygningen er gammel og også pæn, men klasseværelserne varierer en hel del, nogle er store og hyggelige, mens andre er meget små og ubehagelige. Lærerne var alle søde, de har en masse aktiviteter, nogle er gratis at deltage i, såsom at spille petanque, se film og endda (basale) danse lektioner. I weekenderne var byturerne en smule dyre for mig, så dem deltog jeg ikke i.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Montpellier er virkelig det bedste sted at studere fransk, sandsynligvis fordi det er en studenterby med nogle universiteter. Den er ikke for stor og den har en dejlig atmosfære.Den er perfekt for folk, der kan lide vin, der er masser af hyggelige vinstuer og om sommeren har de en vinfestival hver fredag, hvor du kan smage lokal vine til en billig pris. Som spisested anbefaler jeg "Flunch", den er meget billig og ret så god, og du kan altid få mere. Som indkvartering anbefaler jeg, at du selv prøver at lede efter noget på internettet - såsom et værelse for studerende i sommermånederne. Det gjorde jeg, og jeg var heldig at finde et godt værelse i centrum. Nogle klassekammerater måtte rejse en lang vej til skole, prøv at undgå det.

 

Respons fra skole
Thanks Joost, your comments are making us eager to go ahead !! We are glad to know that you enjoyed your stay with us and all hope you are taking care of your French :-)
2. sep. 2010
47. (32 år)  - 
47. Standard - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet
30. aug. 2010
48. (23 år)  - 
48. Standard - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet
26. aug. 2010
49. (29 år)  -  Switzerland
49. Intensive (20 Standard + 4 One-to-One) - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie

 

Respons fra skole
You and all the students are creating this great atmosphere we enjoy at school, merci beaucoup Elizabeth !
7. aug. 2010
50. Amelie (26 år)  -  Sweden
50. Standard - 3 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Andet

Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • María (28): Gennem flere uger talte jeg med Ruben de Haro, som... mere
  • Alexandra (40): Servicen var særdeles god.... mere
  • Oscar (20): Jeg valgte dem, fordi de har en virkelig god... mere
*påkrævet