X

Anmeldelser af Accent Francais, Montpellier, Frankrig

Totalt Antal af Anmeldelser: 125
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Helhedsvurdering
Accent Francais, Montpellier, Frankrig
4.1/5.0 
(125 anmeldelser)
By 4.6/5.0 
Organisering 4.2/5.0 
Faciliteter 3.6/5.0 
Sociale aktiviteter 3.8/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget 4.3/5.0 
Valuta for pengene 3.8/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie 4.1/5.0 
Delt Lejlighed 4.0/5.0 
andet 3.8/5.0 
Individuelle Anmeldelser
16. sep. 2016
1. Andreas (48 år)  - 
1. Intensive - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i en turist bolig - Superior
andet
5. sep. 2016
2. Lucrezia (24 år)  -  Italy
2. Standard - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
andet
2. sep. 2016
3. (21 år)  - 
3. Intensive - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
12. jul. 2016
4. (45 år)  -  Australia
4. Intensive - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Dear Paul, thank you for taking the time to rate us and comment on the school. We're glad you liked 2 of your teachers and sorry that you did not get along with the others. It is a very subjective thing, but you can be sure we have taken note of your feedback and will find a way to improve.
3. jun. 2016
5. Melissa (29 år)  - 
5. Standard - 7 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Melissa, thank you very much for this highly positive feedback ! It is very encouraging, merci !!
16. maj. 2016
6. (47 år)  -  Russian Federation
6. Standard - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Inna, merci beaucoup !! We are so happy to read you enjoyed your stay with us that much, thank you :-)
14. apr. 2016
7. (52 år)  -  Australia
7. Intensive - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

 

Respons fra skole
Merci Andrea, thanks for your support !! We are glad to read such comments from you !!
16. feb. 2016
8. (40 år)  -  Australia
8. Standard - 6 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Emi, it is so good to know that we organized such a great experience for you, merci !!
14. Dec. 2015
9. (40 år)  -  Australia
9. French + Exam Preparation - 12 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
29. nov. 2015
10. (41 år)  - 
10. Standard - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Nathaniel !! It is really great to read your positive feedback, especially as you were not totally satisfied at first, but we managed to make things awesome for you, thanks for taking the time to post it !!
22. okt. 2015
11. (60 år)  -  New Zealand
11. Standard - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt

 

Respons fra skole
Merci Stella, merci beaucoup !
12. okt. 2015
12. (24 år)  -  Belgium
12. Intensive - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Thomas, merci pour ton retour !
1. okt. 2015
13. (71 år)  -  Australia
13. One-to-One - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Frank for your feedback, thank you very much ! Your comment helped us a lot to improve our service, now students received their course schedule when they arrive on Monday morning and this is thanks to you :-)
22. sep. 2015
14. (21 år)  -  Ireland
14. Combined 1 (20 Group + 4 Individual) + Standard 20 - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Gavin, thanks for posting your feedback here, I can understand you were disappointed. It is very hard for us to organize a substitute teacher last minute, but we will work on that of course.
24. aug. 2015
15.  -  Sweden
15. Intensive French for Seniors - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Johan, thank you very much for your highly positive feedback, it is highly motivating !
9. jul. 2015
16. (16 år)  - 
16. Intensive - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Thomas, merci pour ton retour ! And indeed, people should never forget about the tram ticket in town :-)
8. jun. 2015
17. (53 år)  -  Ireland
17. Standard French - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Maria, thank you for your feedback ! Since last year, we have structured our programs a little bit more with regular evaluations among others, your post is helping us to improve our services, merci !
18. maj. 2015
18. (67 år)  -  France
18. One-to-One - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
29. sep. 2014
19. (53 år)  -  Poland
19. Standard - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
5. sep. 2014
20. (38 år)  - 
20. Intensive - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
andet
1. sep. 2014
21. (22 år)  -  Spain
21. Intensive - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
andet
28. aug. 2014
22. (34 år)  - 
22. Standard - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
andet

 

Respons fra skole
Hello Veronica,Thank you very much for your nice comments and ratings! We wish you all the best for the future, and hope to have the chance to see you again soon at the school!
4. aug. 2014
23. (29 år)  -  Canada
23. Intensive - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Dear Jacqueline,First of all I'd like to thank you for taking the time to rate us and comment on the school.We're glad you liked your teacher and we are very sorry to hear that you are not completely satisfied with your time at the school.Your comments are really important to us and we will definitely work with all our team on the points you highlighted to better us as much as possible.
23. jul. 2014
24. Cristina (25 år)  - 
24. Standard - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
22. jul. 2014
25. (21 år)  -  Australia
25. Intensive - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Hello Kelly,Thank you sooo much for your very nice comments! It was a pleasure to welcome you at the school, and we do everything in our power for the students to feel home away from home at school and in their accommodations :-)We hope to see you again soon in sunny Montpellier!Take care
23. jun. 2014
26. (19 år)  - 
26. French + Culture Programme - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Thank you very much Irina for your nice comment. Students are here to learn, and mistakes are part of it, we're here to help as much as we can :-)We hope to see you again soon in Montpellier!
19. nov. 2013
27. (27 år)  -  United Kingdom
27. Intensive course - 1 uge

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Værelse i en Delt Lejlighed
andet
9. nov. 2013
28. (64 år)  - 
28. Combined 1 (20+4) - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
13. okt. 2013
29. (19 år)  -  Malaysia
29. Standard - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
9. sep. 2013
30. (18 år)  - 
30. Standard - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
9. sep. 2013
31. (16 år)  - 
31. Intensive course - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
2. sep. 2013
32. (26 år)  - 
32. Intensive course - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
10. jun. 2013
33. (25 år)  - 
33. Combined 1 (20+4) - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
3. jun. 2013
34. (35 år)  -  Germany
34. Standard - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Bonjour Andre, merci beaucoup pour ta recommandation !! Wir freuen uns sehr zu wissen, dass Du Deinen Sprachaufenthalt geniessen hast !! Liebe Grüsse aus dem sonnigen Montpellier :-)
1. apr. 2013
35. (31 år)  -  Japan
35. Standard - 8 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Hi Mariko ! We are deeply sorry that your stay here did not fully satisfy your expectations. If you have any suggestion we would be grateful if you could forward them to us. Thank you in advance
30. mar. 2013
36. (37 år)  -  Australia
36. Standard - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Hi Ishida !! thanks for this comment !!! That's great you enjoyed your stay among us! Hope to see you again in Montpellier !
2. jan. 2013
37. (41 år)  - 
37. Intensive course - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
10. Dec. 2012
38. (25 år)  - 
38. Intensive course - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Thank you Roslyn,we are glad you enjoyed your stay with us !!!
26. nov. 2012
39. (26 år)  -  Denmark
39. Standard - 16 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Den internationale profil, sociale aktiviteter og gode lærere.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Bliv så social som muligt fra begyndelsen, vær åben og fleksibel.

 

Respons fra skole
Merciiiiiiii Nikolai, meilleur étudiant 2012 d'Accent Français !!! Tu vas nous manquer :-(
26. nov. 2012
40. Mikael  -  Sweden
40. Standard - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Thank you Mikael, your feedback is highly appreciated !
9. nov. 2012
41. (21 år)  - 
41. Standard - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
3. okt. 2012
42. (31 år)  -  Australia
42. Intensive course - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Merci Mark !!! We do our best to satisfy our students and your comments are encouraging us to continue that way :-)
2. sep. 2012
43. (29 år)  - 
43. Standard - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet
27. aug. 2012
44. (37 år)  - 
44. Intensive course - 3 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
andet
26. aug. 2012
45. (24 år)  -  Netherlands
45. Holiday Course - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
andet

 

Respons fra skole
Merci Jolijn, how could the teachers not be nice with lovely students like you ???
31. jul. 2012
46. (37 år)  - 
46. Holiday Course - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
30. jul. 2012
47. Matthias (25 år)  -  Germany
47. Intensive course - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Vielen Dank Matthias !!!
23. jul. 2012
48. (37 år)  - 
48. Combined 1 (20+8) - 2 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Studielejlighed i Studiebolig
andet
13. jun. 2012
49. (54 år)  -  Ireland
49. Intensive course - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
Anytime Timothy, we will be glad to greet you again at Accent Français !!! A bientôt :-)
9. apr. 2012
50. (20 år)  -  Japan
50. Standard - 4 ugers

Helhedsvurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt Lejlighed
andet

 

Respons fra skole
What a good advice, please please, don't succomb to the temptation of speaking English !!! Thanks Tateishi :-)

Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Marie Helene (56): Fremragende og effektivt.... mere
  • Filippo (20): Jeg foretog en reservation med Patrizio og... mere
  • Beate (25): Servicen var særdeles god, jeg følte mig i gode... mere