Anmeldelser af Study & Live in your Teacher's Home, Manchester, England

Totalt Antal af Anmeldelser: 8
BEMÆRK: Alle evalueringer er ægte. Kun tidligere deltagere, som har bestilt et kursus igennem os på skolen, kan publicere evalueringer efter kursets afslutning. Skoler kan derfor ikke manipulere evalueringer og du kan have tillid til alle publicerede evalueringer.

Gennemsnitlig Vurdering

Samlet vurdering
Study & Live in your Teacher's Home, Manchester, England
4.4/5.0 
(8 anmeldelser)
By 3.9/5.0 
Organisering 3.7/5.0 
Faciliteter 3.8/5.0 
Sociale aktiviteter 4.1/5.0 
Kursus Kvalitet / Fremskridt med sproget 4.7/5.0 
Valuta for pengene 3.9/5.0 
Indkvartering
Værtsfamilie 4.9/5.0 
Delt lejlighed (lejlighed) 5.0/5.0 
Andet 5.0/5.0 
Individuelle Anmeldelser
28. aug. 2012
1. Björn (49 år)  -  Sweden
1. English lessons and cultural activities - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Delt lejlighed (lejlighed)
Andet
5. nov. 2010
2. (38 år)  - 
2. Standard Programme - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Lærernes venlighed
17. aug. 2010
3. (14 år)  - 
3. Standard Programme - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Læreren i værtsfamilien var meget omsorgsfuld og professionel.Han gav en masse opmærksomhed til den studerende.
Insider tips om, hvad kommende studerende ikke bør gå glip af
Nogle lærere i værtsfamilier kan være meget falske, nogle kan være meget ansvarlige. Stol ikke på det første indtryk.
Yderligere kommentarer
Hjemmelæreren er meget god, han gav en masse opmærksomhed til den studerende og tog ham til forskellige steder i weekenden. Tidsplanen var meget stabil og mistede aldrig et sekund.
29. aug. 2009
4. Sarah Elin (18 år)  - 
4. Standard Programme - 2 ugers

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
28. maj. 2009
5. Veronique (13 år)  - 
5. Standard Programme 10 heures/semaine - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
28. maj. 2009
6. Victor (13 år)  - 
6. Standard Programme 10 leçons/semaine - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
16. mar. 2009
7. (13 år)  - 
7. Standard Programme - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie
Yderligere information
Positive aspekter ved skolen
Lektionerne blev givet af værtinden, som gjorde det rigtig godt. Ingen talte tysk i familien eller i området.
10. Dec. 2008
8. Sabine (33 år)  - 
8. Standard Programme - 1 uge

Samlet vurdering
Valuta for pengene
Detaljeret anmeldelse
By/sted
Skolens organisering
Faciliteter (bibliotek, klasseværelser)
Sociale aktiviteter
Kvalitet af ​​undervisning / sprogfremskridt
Indkvartering
Værtsfamilie

Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Judit (49): Jeg sætter virkelig pris på jeres fremragende,... mere
  • Marie Helene (56): Fremragende og effektivt.... mere
  • Beate (25): Servicen var særdeles god, jeg følte mig i gode... mere
*påkrævet