Kina

Visum Information
Paskrav


Alle statsborgere skal have et gyldigt pas.

Visumkrav
1
Hvem har ikke brug for et visum?
Statsborgere fra følgende lande behøver ikke visum ved indrejse som turist:


Brunei, Japan, Singapore.


2
Krævede dokumenter for visumansøgninger
Turistvisum:
  • Ansøgningsskema
  • 1 Foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side
  • Returbillet
  • Visum gebyrbetaling
3
  • Turistvisum: 90 dage.
4
Omkostninger i forbindelse med visum
  • Turistvisum: 40/60 EUR
5
Tid, der kræves for at udstede visum
  • Turistvisum: 3 dage
  • : 3 dage
6
Ambassade kontaktoplysninger

Alle oplysninger på denne side er blevet nøje undersøgt. Dog ændres visumkrav ofte, og derfor gives oplysningerne uden nogen form for garanti.
 
Inden afrejse anbefales det at kontrollere ambassadens hjemmeside. For yderligere spørgsmål vedrørende visumkrav kontakt ambassaden for Kina direkte i dit land.
 
Akkrediterede sprogskoler i Kina


Kina - sprogskoler: Beijing  Shanghai 


:

1
Vurderinger fra tidligere studerende: (2 anmeldelser af denne sprogskole)

2
Vurderinger fra tidligere studerende: (82 anmeldelser af denne sprogskole)

3
Vurderinger fra tidligere studerende: (10 anmeldelser af denne sprogskole)


Mere - Bedømmelser og prissammenligning af alle sprogskoler iKina
Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Anton (56): Jeg er glad for, at jeg fandt jeres hjemmeside på... mere
  • Joachim (53): I gør et fantastisk job. Jeg ved ikke, hvad der... mere
  • Julien (25): Fantastisk service til at hjælpe med at finde en... mere
*påkrævet