Den Dominikanske Republik

Visum Information
Paskrav


Alle statsborgere skal have et gyldigt pas.

: Belgien, Canada, Frankrig, Georgien, Luxembourg, Nederlandene, USA.


Visumkrav
1
Hvem har ikke brug for et visum?
Statsborgere fra følgende lande behøver ikke visum ved indrejse som turist:


Argentina, Chile, Ecuador, Island, Israel, Japan, Liechtenstein, Nordkorea, Peru, Sydkorea, Uruguay.


2
Krævede dokumenter for visumansøgninger
Turistvisum:
  • Ansøgningsskema
  • Foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side
  • Bevis for tilstrækkelige midler til opholdet
  • Visum gebyrbetaling
  • Frankeret, adresseret svarkuvert i tilfælde af postal ansøgning
3
  • Turistvisum: 60 dage.
4
Omkostninger i forbindelse med visum
  • : 115 EUR
5
Tid, der kræves for at udstede visum
  • Turistvisum: 20 dage
  • : 20 dage
6
Ambassade kontaktoplysninger

Alle oplysninger på denne side er blevet nøje undersøgt. Dog ændres visumkrav ofte, og derfor gives oplysningerne uden nogen form for garanti.
 
Inden afrejse anbefales det at kontrollere ambassadens hjemmeside. For yderligere spørgsmål vedrørende visumkrav kontakt ambassaden for Den Dominikanske Republik direkte i dit land.
 
Akkrediterede sprogskoler i Den Dominikanske Republik


Den Dominikanske Republik - sprogskoler: Santo Domingo  Sosua 


:

1
Vurderinger fra tidligere studerende: (7 anmeldelser af denne sprogskole)

2
Vurderinger fra tidligere studerende: (7 anmeldelser af denne sprogskole)


Mere - Bedømmelser og prissammenligning af alle sprogskoler iDen Dominikanske Republik
Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Filippo (20): Jeg foretog en reservation med Patrizio og... mere
  • Anton (56): Jeg er glad for, at jeg fandt jeres hjemmeside på... mere
  • José Manuel (24): Hvis jeg gentager oplevelsen med at studere i... mere
*påkrævet