Ecuador

Visum Information
Paskrav


Alle statsborgere skal have et gyldigt pas.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Colombia.


Visumkrav
1
Hvem har ikke brug for et visum?
Statsborgere fra følgende lande behøver ikke visum ved indrejse som turist:


.


2
Krævede dokumenter for visumansøgninger
Turistvisum:
  • Ansøgningsskema
  • Foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side
  • Returbillet
  • Bevis for tilstrækkelige midler til opholdet
  • Visum gebyrbetaling
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 180 dage.
4
Omkostninger i forbindelse med visum
  • Student Visa: 50 EUR
5
Tid, der kræves for at udstede visum
  • Turistvisum: 1 dage
6
Ambassade kontaktoplysninger

Alle oplysninger på denne side er blevet nøje undersøgt. Dog ændres visumkrav ofte, og derfor gives oplysningerne uden nogen form for garanti.
 
Inden afrejse anbefales det at kontrollere ambassadens hjemmeside. For yderligere spørgsmål vedrørende visumkrav kontakt ambassaden for Ecuador direkte i dit land.
 
Akkrediterede sprogskoler i Ecuador


Ecuador - sprogskoler: Quito 


Best rated language schools in Ecuador:

1
Vurderinger fra tidligere studerende: (1 anmeldelser af denne sprogskole)


Mere - Bedømmelser og prissammenligning af alle sprogskoler iEcuador
Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Joachim (53): I gør et fantastisk job. Jeg ved ikke, hvad der... mere
  • Maria Teresa (45): Reservations-servicen var rigtig god og meget... mere
  • Oscar (20): Jeg valgte dem, fordi de har en virkelig god... mere
*påkrævet