Mexico

Visum Information
Paskrav


Alle statsborgere skal have et gyldigt pas.

: Canada, USA.


Visumkrav
1
Hvem har ikke brug for et visum?
Statsborgere fra følgende lande behøver ikke visum ved indrejse som turist:


.


2
Krævede dokumenter for visumansøgninger
Turistvisum:
  • Ansøgningsskema
  • 1 Foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side
  • Returbillet
  • Bevis for tilstrækkelige midler til opholdet
  • Visum gebyrbetaling
3
  • Turistvisum: 30 € 180 dage.
4
Omkostninger i forbindelse med visum
  • : 60 EUR
5
Tid, der kræves for at udstede visum
  • Turistvisum: 2 dage
6
Ambassade kontaktoplysninger

Alle oplysninger på denne side er blevet nøje undersøgt. Dog ændres visumkrav ofte, og derfor gives oplysningerne uden nogen form for garanti.
 
Inden afrejse anbefales det at kontrollere ambassadens hjemmeside. For yderligere spørgsmål vedrørende visumkrav kontakt ambassaden for Mexico direkte i dit land.
 
Akkrediterede sprogskoler i Mexico


Mexico - sprogskoler: Guadalajara  Guanajuato  Playa del Carmen  Puerto Escondido  Puerto Vallarta  Queretaro 


:

1
Vurderinger fra tidligere studerende: (2 anmeldelser af denne sprogskole)

2
Vurderinger fra tidligere studerende: (11 anmeldelser af denne sprogskole)

3
Vurderinger fra tidligere studerende: (33 anmeldelser af denne sprogskole)

4
Vurderinger fra tidligere studerende: (1 anmeldelser af denne sprogskole)


Mere - Bedømmelser og prissammenligning af alle sprogskoler iMexico
Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • José Manuel (24): Hvis jeg gentager oplevelsen med at studere i... mere
  • Oscar (20): Jeg valgte dem, fordi de har en virkelig god... mere
  • Ann Louring (56): Reservations-servicen var fremragende og al... mere
*påkrævet