USA

Visum Information
Paskrav


Alle statsborgere skal have et gyldigt pas.

Visumkrav
1
Hvem har ikke brug for et visum?
You do not require a visa if you comply with ALL the following 3 points: You will then not require a visa, but you still need to fill in before departure the "Electronic System for Travel Authorization (ESTA)", what you can do conveniently online at https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?language=en


In all other cases you will require a visa. As a language student with over 16 hours/week you will have to apply for a student visa. The school will send you after enrollment the SEVIS I-20 form, which you will need for the visa application. ESTA is not required if you enter with a visa.


Countries of Visa Waiver Program:


Andorra, Australien, Belgien, Brunei, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Irland, Island, Italien, Japan, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederlandene, New Zealand, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Sydkorea, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig

2
Krævede dokumenter for visumansøgninger
Visum for Studerende (120):
  • Ansøgningsskema DS-156
  • 1 foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side, gyldigt i mindst seks måneder efter indrejse i USA.
  • Bevis for tilstrækkelige midler til ophold, som angivet på I-20 eller DS-2019.
  • SEVIS I-20 eller SEVIS DS-2019, udstedt af et amerikansk college, skole eller universitet.
  • Kontakt information og arbejdshistorie formular DS-0158M.
  • Mænd mellem 16 og 45 skal udfylde formular DS-0157.
  • En kvittering for visum ekspeditionsgebyret, oplysninger er tilgængelige fra konsulatet eller på det specifikke konsulats hjemmeside.
  • SEVIS gebyr kvittering. Du kan betale SEVIS gebyret online på den officielle hjemmeside https://www.fmjfee.com/i901fee/
Optagelsesbrev, dokumentation for ansøgerens TOEFL testresultat samt diplomer eller udskrifter fra tidligere studie, kræves ikke nødvendigvis , men en konsulær medarbejder kan anmode om disse oplysninger.


Turistvisum:

  • Ansøgningsskema
  • 1 Foto i pas størrelse
  • Gyldigt pas med 1 fuld blank side
  • Returbillet
  • Bevis for tilstrækkelige midler til opholdet
  • Proof of purpose of visit
  • Frankeret, adresseret svarkuvert i tilfælde af postal ansøgning
3
Validity of Visa
  • Turistvisum: 180 dage.
  • Student Visa: 180 dage.
4
Omkostninger i forbindelse med visum
  • Student Visa: 124 EUR
5
Tid, der kræves for at udstede visum
  • Turistvisum: 5-60 dage
  • Student Visa: 5-60 dage
6
Ambassade kontaktoplysninger

Alle oplysninger på denne side er blevet nøje undersøgt. Dog ændres visumkrav ofte, og derfor gives oplysningerne uden nogen form for garanti.
 
Inden afrejse anbefales det at kontrollere ambassadens hjemmeside. For yderligere spørgsmål vedrørende visumkrav kontakt ambassaden for USA direkte i dit land.
 
Akkrediterede sprogskoler i USA


USA - sprogskoler: Beverly Hills  Boston  Chicago  Denver  Fort Lauderdale  Honolulu  Las Vegas  Los Angeles  Miami  New Orleans  New York  Orlando  Portland  San Diego  San Francisco  Santa Monica  Seattle  Washington DC 


Best rated language schools in USA:

1
Vurderinger fra tidligere studerende: (1 anmeldelser af denne sprogskole)

2
Vurderinger fra tidligere studerende: (7 anmeldelser af denne sprogskole)

3
Vurderinger fra tidligere studerende: (10 anmeldelser af denne sprogskole)

4
Vurderinger fra tidligere studerende: (2 anmeldelser af denne sprogskole)

5
Vurderinger fra tidligere studerende: (9 anmeldelser af denne sprogskole)


Mere - Bedømmelser og prissammenligning af alle sprogskoler iUSA
Jeg kunne lide
om LanguageCourse.net
  • Julien (25): Fantastisk service til at hjælpe med at finde en... mere
  • Lilyana (28): Her finder du den bedste pris for dit kursus :-)... mere
  • Anton (56): Jeg er glad for, at jeg fandt jeres hjemmeside på... mere
*påkrævet