Αυστραλία

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Νέα Ζηλανδία.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Πληρωμή τέλους βίζας
  • Σφραγισμένο, με αναγραφόμενη την διεύθυνση σας φάκελο σε περίπτωση ταχυδρομικής αίτησης
  • Ασφάλεια
4
Έξοδα Βίζας
  • Student Visa: 425 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 1 to 15 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Αυστραλία στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Αυστραλία


Αυστραλία - Σχολεία ξένων γλωσσών: Κέρνς  Μελβούρνη  Μπρίσμπαν  Περθ  Σίδνεϊ  Χρυσή Ακτή 


Best rated language schools in Αυστραλία:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (2 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

2
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (2 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

3
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (21 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

4
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (27 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

5
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (15 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Αυστραλία
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται