Κίνα

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Ιαπωνία, Μπρουνέι, Σινγκαπούρη· Σιγκαπούρη.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Εισιτήριο επιστροφής
  • Proof of purpose of visit
  • Πληρωμή τέλους βίζας
3
Validity of Visa
  • Τουριστική Βίζα: 90 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 40/60 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 3 ημέρες
  • Student Visa: 3 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Κίνα στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Κίνα


Κίνα - Σχολεία ξένων γλωσσών: Πεκίνο  Σαγκάη 


Best rated language schools in Κίνα:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (2 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

2
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (81 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

3
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (10 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Κίνα
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται