Κόστα Ρίκα

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Ανδόρρα, Αργεντινή, Αυστρία, Βέλγιο, Βόρεια Κορέα, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιαπωνία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Κύπρος, Λεττονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Νορβηγία, Νότια Κορέα, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, Παναμάς, Παραγουάη, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο· Πόρτο Ρίκο, Ρουμανία, Σλοβενία, Σουηδία, Τρινιδάδ και Τομπάγκο· Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τσεχία, Φινλανδία.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Εισιτήριο επιστροφής
  • Απόδειξη επαρκών χρημάτων για διαμονή
3
  • Τουριστική Βίζα: 30 to 90 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • : 20 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 1 to 2 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Κόστα Ρίκα στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Κόστα Ρίκα


Κόστα Ρίκα - Σχολεία ξένων γλωσσών: Ακτή Ταμαρίντο  Πουέρτο Βιέχο  Σαν Χοσέ  Τουριάλμπα 


:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (1 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

2
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (1 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

3
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (2 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Κόστα Ρίκα
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται