Κούβα

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Εισιτήριο επιστροφής
  • Πληρωμή τέλους βίζας
  • Σφραγισμένο, με αναγραφόμενη την διεύθυνση σας φάκελο σε περίπτωση ταχυδρομικής αίτησης
3
Validity of Visa
  • Τουριστική Βίζα: 30 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • Student Visa: 22 EUR
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Κούβα στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Κούβα


Κούβα - Σχολεία ξένων γλωσσών: Αβάνα  Σαντιάγκο ντε Κούβα 


Best rated language schools in Κούβα:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (1 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Κούβα
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται