Τσεχία

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

: Ανδόρρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σουηδία, Φινλανδία.


Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Άγιος Μαρίνος, Ανδόρρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βόρεια Κορέα, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουατεμάλα, Δανία, Ελ Σαλβαδόρ, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κάτω Χώρες, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λουξεμβούργο, Μακάο· Μακάου, Μαλαισία, Μάλτα, Μεξικό, Μονακό, Μπρουνέι, Νέα Ζηλανδία, Νικαράγουα, Νότια Κορέα, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, Παναμάς, Παραγουάη, Ρουμανία, Σουηδία, Φινλανδία, Χιλή, Χονγκ Κονγκ.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Απόδειξη επαρκών χρημάτων για διαμονή
  • Πληρωμή τέλους βίζας
  • Σφραγισμένο, με αναγραφόμενη την διεύθυνση σας φάκελο σε περίπτωση ταχυδρομικής αίτησης
  • Ασφάλεια
4
Έξοδα Βίζας
  • : 60 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 7 ημέρες
  • : 7 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Τσεχία στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Τσεχία

Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Τσεχία
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται