Δανία

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

: Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία.


Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Μαυροβούνιο, Άγιος Μαρίνος, Ανδόρρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βόρεια Κορέα, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουατεμάλα, Δανία, Ελ Σαλβαδόρ, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κάτω Χώρες, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μακάο· Μακάου, Μαλαισία, Μάλτα, Μονακό, Μπρουνέι, Νέα Ζηλανδία, Νικαράγουα, Νορβηγία, Νότια Κορέα, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, Παναμάς, Παραγουάη, Ρουμανία, Σινγκαπούρη· Σιγκαπούρη, Σουηδία, Φινλανδία, Χιλή, Χονγκ Κονγκ.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Απόδειξη επαρκών χρημάτων για διαμονή
  • Πληρωμή τέλους βίζας
  • Σφραγισμένο, με αναγραφόμενη την διεύθυνση σας φάκελο σε περίπτωση ταχυδρομικής αίτησης
  • Ασφάλεια
4
Έξοδα Βίζας
  • : 60 EUR
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Δανία στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Δανία

Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Δανία
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται