Δομινικανή Δημοκρατία

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Βέλγιο, Γαλλία, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Κάτω Χώρες, Λουξεμβούργο.


Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Αργεντινή, Βόρεια Κορέα, Ιαπωνία, Ισημερινός· Εκουαδόρ, Ισλανδία, Ισραήλ, Λιχτενστάιν, Νότια Κορέα, Ουρουγουάη, Περού, Χιλή.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Απόδειξη επαρκών χρημάτων για διαμονή
  • Πληρωμή τέλους βίζας
  • Σφραγισμένο, με αναγραφόμενη την διεύθυνση σας φάκελο σε περίπτωση ταχυδρομικής αίτησης
3
Validity of Visa
  • Τουριστική Βίζα: 60 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • Student Visa: 115 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 20 ημέρες
  • Student Visa: 20 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Δομινικανή Δημοκρατία στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Δομινικανή Δημοκρατία


Δομινικανή Δημοκρατία - Σχολεία ξένων γλωσσών: Άγιος Δομίνικος  Σοσούα 


Best rated language schools in Δομινικανή Δημοκρατία:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (6 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

2
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (7 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Δομινικανή Δημοκρατία
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται