Ισημερινός· Εκουαδόρ

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Only excemption are nationals of the following countries who may also present an alternative document of identification instead of a passport: Κολομβία.


Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Εισιτήριο επιστροφής
  • Απόδειξη επαρκών χρημάτων για διαμονή
  • Πληρωμή τέλους βίζας
3
Validity of Visa
  • Τουριστική Βίζα: 180 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • Student Visa: 50 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 1 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Ισημερινός· Εκουαδόρ στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Ισημερινός· Εκουαδόρ


Ισημερινός· Εκουαδόρ - Σχολεία ξένων γλωσσών: Κίτο 


Best rated language schools in Ισημερινός· Εκουαδόρ:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (1 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Ισημερινός· Εκουαδόρ
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται