Αίγυπτος

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Γουινέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λιβύη, Μπαχρέιν, Ομάν, Σαουδική Αραβία, Τζιμπουτί, Υεμένη.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Πληρωμή τέλους βίζας
  • Σφραγισμένο, με αναγραφόμενη την διεύθυνση σας φάκελο σε περίπτωση ταχυδρομικής αίτησης
3
  • Τουριστική Βίζα: 90 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • : 15-91 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 1 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Αίγυπτος στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Αίγυπτος


Αίγυπτος - Σχολεία ξένων γλωσσών: Αλεξάνδρεια  Κάιρο 


:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (30 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

2
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (17 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Αίγυπτος
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται