Ουγγαρία

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

: Ανδόρρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Κροατία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σουηδία, Φινλανδία.


Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


Ανδόρρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βόρεια Κορέα, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουατεμάλα, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κάτω Χώρες, Κόστα Ρίκα, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μάλτα, Μεξικό, Μονακό, Μπρουνέι, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Ρουμανία, Σουηδία, Φινλανδία, Χιλή.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Εισιτήριο επιστροφής
  • Πληρωμή τέλους βίζας
3
  • Τουριστική Βίζα: 90 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • : 60 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 2 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Ουγγαρία στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Ουγγαρία

Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Ουγγαρία
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται