Μεξικό

Πληροφορίες Βίζας
Απαιτήσεις διαβατηρίου


Όλοι οι υπήκοοι χρειάζονται έγκυρο διαβατήριο.

: Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς.


Απαιτήσεις βίζας
1
Ποιος δεν χρειάζεται βίζα;
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες:


.


2
Απαιτούμενα έγγραφα για αίτηση βίζας
Τουριστική Βίζα:
  • Φόρμα αίτησης
  • 1 Φωτογραφία διαβατηρίου
  • Έγκυρο διαβατήριο με 1 πλήρης κενή σελίδα
  • Εισιτήριο επιστροφής
  • Απόδειξη επαρκών χρημάτων για διαμονή
  • Πληρωμή τέλους βίζας
3
  • Τουριστική Βίζα: 30 € 180 ημέρες.
4
Έξοδα Βίζας
  • : 60 EUR
5
Απαιτούμενος χρόνος για έκδοση βίζας
  • Τουριστική Βίζα: 2 ημέρες
6
Πληροφορίες επικοινωνίας πρεσβείας

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Ωστόσο οι απαιτήσεις για βίζα αλλάζουν συχνά και οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς κάποια εγγύηση.
 
Πριν από την αναχώρησή σας, συνιστάται να ελέγξετε την ιστοσελίδα της πρεσβείας. Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες παροχής βίζας επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας Μεξικό στη χώρα σας.
 
Πιστοποιημένες σχολές γλωσσών σε Μεξικό


Μεξικό - Σχολεία ξένων γλωσσών: Γκουαναχουάτο  Γκουανταλαχάρα  Κερετάρο  Πλάγια Ντελ Κάρμεν  Πουέρτο Βαλλάρτα  Πουέρτο Εσκονδίδο 


:

1
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (2 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

2
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (11 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

3
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (34 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)

4
Προηγούμενες βαθμολογίες μαθητή: (1 κριτικές αυτής της σχολής γλωσσών)


Περισσότερα - Αξιολογήσεις και σύγκριση τιμών για όλες τις σχολές γλωσσών στην Μεξικό
Μου Άρεσε
σχετικά με το LanguageCourse.net
*απαιτείται