اتریش

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: لیچتنستین , سویس, موناکو.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


رئونیون , لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنگاپور, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مارتینیک, مالتا, مالزی, ماکائو, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, هنگ کنگ, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
  • بیمه
4
هزینه های ویزا
  • : 132 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 5 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت اتریش در کشورتان تماس بگیرید.
 
اتریشآموزشگاه های زبان معتبر در


اتریش - مدارس زبان: سالزبورگ  وین 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (24 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (19 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در اتریش
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری