برزیل

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: آرژانتین, اروگوئه, شیلی, پاراگوئه.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


آرژانتین, آفریقای جنوبی, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, اسرائيل, اسپانیا, انگلستان, اکوادور, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, باربادوس, باهاما, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, تایلند, ترکیه, ترینیداد و توباگو, تونس, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سوئد, سورینام, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, فیلیپین, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, مراکش, موناکو, مکزیک, نامیبیا, نیوزیلند, هلند, ونزوئلا, پاراگوئه, پرو, کاستاریکا, کره جنوبی, کره شمالی, کلمبیا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
  • بیمه
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 40 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 3 to 10 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت برزیل در کشورتان تماس بگیرید.
 
برزیلآموزشگاه های زبان معتبر در


برزیل - مدارس زبان: اولیندا  ریو دو ژانیرو  سائو پائولو  ماسیو 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (36 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (43 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در برزیل
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری