شیلی

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آفریقای جنوبی, آلمان, آنتیل هلند, آنتیگوا و باربودا, آندورا, اتریش, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, اکوادور, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, باربادوس, باهاما, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, ترکیه, تونگا, جامائیکا, جبل الطارق, جمهوری دومینیکن, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنت لوسیا, سنت کیتس و نویس, سوئد, سورینام, سویس, صربستان, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مجارستان, موریس, موناکو, مونته نگرو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, ونزوئلا, پاناما, ژاپن, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, کرواسی, گرانادا, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 160 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 15 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت شیلی در کشورتان تماس بگیرید.
 
شیلیآموزشگاه های زبان معتبر در


شیلی - مدارس زبان: سانتیاگو  وینا دل مار  پیچیلمو 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (65 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

3
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

4
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در شیلی
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری