چین

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


برونئی, سنگاپور, ژاپن.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • ویزای توریستی: 40/60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 3 روزها
  • : 3 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت چین در کشورتان تماس بگیرید.
 
چینآموزشگاه های زبان معتبر در


چین - مدارس زبان: شانگهای  پکن 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (2 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (81 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

3
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (10 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در چین
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری