کاستاریکا

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, اسرائيل, اسلوونی, اسپانیا, ایالات متحده, ایتالیا, بلژیک, ترینیداد و توباگو, جمهوری چک, دانمارک, رومانی, سوئد, سویس, فرانسه, فنلاند, قبرس, لتونی, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالتا, مجارستان, موناکو, نروژ, هلند, پاراگوئه, پاناما, پرتغال, پورتوریکو, ژاپن, کره جنوبی, کره شمالی, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
3
  • ویزای توریستی: 30 to 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 20 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 1 to 2 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت کاستاریکا در کشورتان تماس بگیرید.
 
کاستاریکاآموزشگاه های زبان معتبر در


کاستاریکا - مدارس زبان: Puerto Viejo  توریالبا  ساحل تاماریندو   سان خوزه 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (2 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در کاستاریکا
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری