جمهوری چک

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: آلمان, آندورا, اتریش, اسپانیا, انگلستان, ایتالیا, ایرلند, بلغارستان, بلژیک, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سوئد, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مجارستان, موناکو, هلند, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, ماکائو, مجارستان, موناکو, مکزیک, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, هنگ کنگ, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
  • بیمه
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 7 روزها
  • : 7 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت جمهوری چک در کشورتان تماس بگیرید.
 
جمهوری چکآموزشگاه های زبان معتبر در

اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در جمهوری چک
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری