جمهوری دومینیکن

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: ایالات متحده, بلژیک, فرانسه, لوکزامبورگ, هلند, کانادا, گرجستان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, اروگوئه, اسرائيل, اکوادور, ایسلند, شیلی, پرو, ژاپن, کره جنوبی, کره شمالی.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
3
  • ویزای توریستی: 60 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 115 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 20 روزها
  • : 20 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت جمهوری دومینیکن در کشورتان تماس بگیرید.
 
جمهوری دومینیکنآموزشگاه های زبان معتبر در


جمهوری دومینیکن - مدارس زبان: سانتو دومینگو  سوسوا 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (7 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (7 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در جمهوری دومینیکن
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری