فنلاند

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: رئونیون , لیچتنستین , آلمان, آندورا, اتریش, اسپانیا, انگلستان, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, بلغارستان, بلژیک, جبل الطارق, جزیره گوادلوپ, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سوئد, سویس, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مارتینیک, مالتا, مجارستان, موناکو, نروژ, هلند, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


رئونیون , لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسرائيل, اسلوونی, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, جزیره گوادلوپ, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنگاپور, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مارتینیک, مالتا, مالزی, ماکائو, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, هنگ کنگ, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • بیمه
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 10 روزها
  • : 10 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت فنلاند در کشورتان تماس بگیرید.
 
فنلاندآموزشگاه های زبان معتبر در

اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در فنلاند
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری