جزیره گوادلوپ

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: آلمان, اسپانیا, ایتالیا, بلژیک, سویس, فرانسه, لوکزامبورگ, موناکو, هلند, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, استرالیا, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنگاپور, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, ماکائو, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
  • بیمه
3
  • ویزای توریستی: 30 / 31 to 90 روزها.
  • : 30 / 31 to 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • ویزای توریستی: 35 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 1 to 15 روزها
  • : 1 to 15 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت جزیره گوادلوپ در کشورتان تماس بگیرید.
 
جزیره گوادلوپآموزشگاه های زبان معتبر در

اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در جزیره گوادلوپ
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری