گواتمالا

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آفریقای جنوبی, آلمان, آنتیگوا و باربودا, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, باربادوس, باهاما, بحرین, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بلیز, ترکیه, ترینیداد و توباگو, تووالو, جبل الطارق, جزایر سلیمان, جزایر مارشال, جزایر ویرجین بریتانیا, جمهوری سابق یوگسلاوی مقدونیه, دانمارک, رومانی, سائوتومه و پرینسیپ, سان مارینو, سنت لوسیا, سنت کیتس و نویس, سنگاپور, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, قطر, لوکزامبورگ, ماداگاسکار, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, هندوراس, وانواتو, ونزوئلا, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کرواسی, کویت, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 25 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 2 to 3 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت گواتمالا در کشورتان تماس بگیرید.
 
گواتمالاآموزشگاه های زبان معتبر در


گواتمالا - مدارس زبان: آنتیگوا 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در گواتمالا
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری