هندوراس

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آنتیگوا و باربودا, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسپانیا, السالوادور, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, باربادوس, باهاما, بحرین, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بلیز, ترکیه, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سان مارینو, سنت لوسیا, سنگاپور, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, عربستان سعودی, فرانسه, فنلاند, قطر, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, نیکاراگوئه, هلند, پاراگوئه, پاناما, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کویت, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی
3
  • ویزای توریستی: 90 / 360 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 125 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 1 to 2 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت هندوراس در کشورتان تماس بگیرید.
 
هندوراسآموزشگاه های زبان معتبر در


هندوراس - مدارس زبان: لا سیبا 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (18 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در هندوراس
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری