مجارستان

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

: آلمان, آندورا, اتریش, اسپانیا, انگلستان, ایتالیا, ایرلند, بلغارستان, بلژیک, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سوئد, سویس, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مجارستان, موناکو, هلند, کرواسی, یونان.


نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, اسرائيل, اسپانیا, انگلستان, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, برزیل, برونئی, بلغارستان, بلژیک, بولیوی, جبل الطارق, دانمارک, رومانی, سوئد, سویس, شهر واتیکان, شیلی, فرانسه, فنلاند, لوکزامبورگ, مالتا, مالزی, مجارستان, موناکو, مکزیک, نیوزیلند, هلند, هندوراس, ونزوئلا, پاراگوئه, ژاپن, کاستاریکا, کانادا, کره جنوبی, کره شمالی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • 1 عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
4
هزینه های ویزا
  • : 60 EUR
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 2 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت مجارستان در کشورتان تماس بگیرید.
 
مجارستانآموزشگاه های زبان معتبر در

اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در مجارستان
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری