ژاپن

اطلاعات ویزا
نیازمندی های گذرنامه


برای افراد تمام کشورها داشتن گذرنامه ای معتبر الزامی است

نیازمندی های ویزا
1
افرادی که به ویزا نیاز ندارند
افراد کشورهای زیر اگر به عنوان توریست وارد شوند نیازی به داشتن ویزاندارند.:


لیچتنستین , آرژانتین, آلمان, آندورا, اتریش, اروگوئه, استرالیا, استونی, اسرائيل, اسلواکی, اسلوونی, اسپانیا, السالوادور, ایالات متحده, ایتالیا, ایرلند, ایسلند, باربادوس, باهاما, بلژیک, ترکیه, تونس, جمهوری دومینیکن, جمهوری سابق یوگسلاوی مقدونیه, جمهوری چک, دانمارک, سان مارینو, سنگاپور, سوئد, سورینام, سویس, شیلی, فرانسه, فنلاند, قبرس, لتونی, لسوتو, لهستان, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالتا, مجارستان, موریس, موناکو, مکزیک, نروژ, نیوزیلند, هلند, هندوراس, پرتغال, کاستاریکا, کانادا, کرواسی, گواتمالا, یونان.


2
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا
ویزای توریستی:
  • فرم تقاضا
  • عکس با اندازه ی متناسب برای گذرنامه
  • گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی
  • بلیط رفت و برگشت
  • اطمینان از وجود منابع مالی کافی برای اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
3
  • ویزای توریستی: 90 روزها.
  • : 90 روزها.
5
زمان مورد نیاز برای صدور ویزا
  • ویزای توریستی: 5 روزها
  • : 5 روزها
6
اطلاعات تماس با سفارتخانه

تمام اطلاعات این صفحه به دقت مورد بررسی قرار گرفته است. با این حال نیازمندی های ویزا مرتب در حال تغییر است و اطلاعات بدون هیچ تضمینی ارائه می شود.
 
قبل از خروج، توصیه می شود وب سایت سفارت را بررسی کنید. برای سوالات بیشتر در مورد ملزامات ویزا، مستقیم با سفارت ژاپن در کشورتان تماس بگیرید.
 
ژاپنآموزشگاه های زبان معتبر در


ژاپن - مدارس زبان: توکیو  ساپورو  فوکوکا  یوکوهاما 


:

1
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (1 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

2
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (25 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

3
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (102 نظرات متعلق به این آموزشگاه )

4
رتبه بندی زبان آموزان سابق : (7 نظرات متعلق به این آموزشگاه )


اطلاعات بیشتر - رتبه بندی و مقایسه هزینه تمام آموزشگاه های زبان در ژاپن
من دوست داشتم
در حدود
*ضروری